Pentru service si urgente sunati la 0724 510 919

Despre noi

Cine suntem

Despre Noi

Tehnicienii si inginerii aem central service au o experienta acumulata de peste 25 de ani in domeniul sistemelor de incalzire si apa calda menajera

Suntem specializati in service centrale Vaillant, Sonier Duval, Ariston si Immergas si suntem aici sa va oferim consiliere si servicii de cea mai inalta calitate!

Ce oferim

Serviciile noastre

Autorizarea functionarii centralelor termice reprezinta ansamblul de activitati de verificare si validare a rezultatelor masuratorilor si incercarilor functionale executate la punerea in functiune initiala a aparatelor sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice ale acestora, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a aparatelor instalate de d-voastra.

Autorizarea se executa numai de I.S.C.I.R. sau, dupa caz, de personalul de specialitate autorizat si imputernicit de I.S.C.I.R. in acest sens, nominalizat in autorizatia pentru efectuarea lucrarilor de verificare tehnica periodica a aparatelor, acordata de I.S.C.I.R unui agent economic.

Se efectueaza numai de personal autorizat ISCIR

Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Aceste lucrari sunt efectuate in interesul detinatorului instalatiei termice, al dvs., si va sigura ca instalatia termica lucreaza la capacitati optime si nu prezinta defectiuni.

Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare ) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.

Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate – in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia

Interventia la centrala termica reprezinta ansamblul de lucrari de specialitate asupra aparatului, in urma solicitarii clientului, pentru:

  • investigarea defectelor aparute;
  • asigurarea pieselor de schimb originale daca cele care echipeaza aparatul prezinta defecte;
  • efectuarea depanarilor si/sau /inlocuirea de componente care prezinta defecte;
  • incercarea functionala a aparatului pentru demonstrarea calitatii reparatiei efectuate in urma aparitiei unei defectiuni, menita sa readuca aparatul in stare buna de functionare si in conditii de siguranta.

Autorizari si service centrale termice.

Adresa

Piata Alba Iulia nr. 4,
031104 Sect. 2
Bucuresti
Romania

Contacts

aemcentralservice@icloud.com
+40 724 510 919
+40 740 193 966

Socials

Digital Guns © 2018. Toate drepturile rezervate.